Saffier Grande GR9968 Ventura Oak

De Saffier Grande collectie heeft extra lange en brede stroken met typische decoren, voor een bijzondere uitstraling. Lees meer
  • PVC Vloeren GR9968 Ventura Oak
  • 49,95 per m²
  • 4,14 m² per pak (prijs/pak: € 206,79)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Saffier Grande GR9968 Ventura Oak

De Saffier Grande collectie heeft extra lange en brede stroken met typische decoren, voor een bijzondere uitstraling. De decoren vertegenwoordigen eiken en dennen hout en hebben een micro V-groef aan alle 4 de zijdes. Door de typerende decoren, die aanzien en aanvoelen als echt hout, creëert u een “Grande” sfeer. De stroken worden rechtstreeks op de vloer verlijmd, strak en gebruiksvriendelijk.

Technische specificaties
Gebruiksklasse: W33
Toplaag: 0,55mm
Strook: 1800x230x2,5mm
Pak: 10 stroken = 4,140m²
Pallet: 48 pakken = 198,72m²
Vierzijdige micro V-groef
Houtstructuur
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van