Saffier Corsia CS24162 Tuxer Coast Wood

De Saffier Corsia is een moderne collectie met frisse en heldere decoren. Lees meer
  • PVC Vloeren CS24162 Tuxer Coast Wood
  • 28,95 per m²
  • 4,05 m² per pak (prijs/pak: € 117,36)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Saffier Corsia CS24162 Tuxer Coast Wood

De Saffier Corsia is een moderne collectie met frisse en heldere decoren. De stroken hebben een micro V-groef aan alle 4 de zijdes. Corsia wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, waarmee u een hele frisse en strakke look creëert. Met deze collectie krijgt uw woning een zonnige uitstraling.

Technische specificaties
Gebruiksklasse: W31
Toplaag: 0,30mm
Strook: 1498x246x2,25mm
Pak: 11 stroken = 4,054m²
Pallet: 54 pakken = 218,92m²
Micro V-groef
Superguard toplaag
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van