Plan hier je showroom afspraak


Moduleo Transform - Tegel (33 x 66) Desert Stone Transform 46950

Transformeer je woning met de Transform tegel collectie van Moduleo - hier vindt je de mooiste steendessins aller tijden. Lees meer

Bel nu voor de scherpste prijs

  • PVC Vloeren Desert Stone Transform 46950
  • 41,95 per m²
  • 3,47 m² per pak (prijs/pak: € 145,57)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Moduleo Transform - Tegel (33 x 66) Desert Stone Transform 46950

  • 20
  • 23 (Zwaar woongebruik);42 (Normaal tot zwaar industrieel gebruik);32 (Normaal project gebruik);
  • B fl-s1;
  • 16
  • -

Transformeer je woning met de Transform tegel collectie van Moduleo - hier vindt je de mooiste steendessins aller tijden. De tegels zijn populair in keukens en badkamers maar evengoed een aantrekkelijke vloeroplossing voor elke ruimte in huis. Ga jij voor de mooi gemarmerde steen of liever troebele kleurtinten? Het is hoe dan ook een blikvanger. 


Wens je de vloeren op groot formaat te bekijken? Dit kan in onze showroom in Cuijk - de grootste woonspeciaalzaak van de Benelux. 
Hieronder vindt je alvast de belangrijkste product specificaties: 

- Installatiemethode: Dryback 
- Afmetingen plank: 32,9 x 65,9 x 0,25 cm 
- Formaat: Rechthoekige tegel 
- Garantie: 20 jaar 
- Geschikt voor vloerverwarming 
- Geschikt voor zwaar woongebruik 
 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van