Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Moduleo Select Tegel (33 x 66) Jet Stone 46942

Deze neutrale tegel collectie met subtiel spikkeleffect is een stijlvolle gladde vloer die past in iedere woonruimte. Lees meer

Bel nu voor de scherpste prijs

  • PVC Vloeren Jet Stone 46942
  • 38,80 per m²
  • 3,90 m² per pak (prijs/pak: € 151,32)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Moduleo Select Tegel (33 x 66) Jet Stone 46942

  • 32,9 x 65,9 cm
  • 23 (Zwaar woongebruik);32 (Normaal project gebruik);
  • B fl-s1;

Deze neutrale tegel collectie met subtiel spikkeleffect is een stijlvolle gladde vloer die past in iedere woonruimte. Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, zwaar woongebruik en normaal projectgebruik.


Hieronder vindt je alvast de belangrijkste productspecificaties: 


- Dryback installatiemethode

- Afmetingen plank: 32,9 x 65,9 x 0,235 cm 

- Slijtlaag: 0,4 mm 

- Pakinhoud: 3,90 m2

- Geschikt voor intensief woongebruik 

- Geschikt voor normaal projectgebruik 

- Geschikt voor vloerverwarming tot max. 27 graden Celsius 

- 15 jaar garantie!


Wens je onze vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux! 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van