Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Moduleo Impress - Tegel (33 x 66) Mustang Slate 70968

De natuur is de beste designer ter wereld. Lees meer

Bel nu voor de scherpste prijs

  • PVC Vloeren Mustang Slate 70968
  • 46,95 per m²
  • 3,47 m² per pak (prijs/pak: € 162,92)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Moduleo Impress - Tegel (33 x 66) Mustang Slate 70968

  • 20
  • 23 (Zwaar woongebruik);42 (Normaal tot zwaar industrieel gebruik);
  • B fl-s1;
  • 32,9 x 65,9 x 0,25
  • 16

De natuur is de beste designer ter wereld. Elke plank vindt inspiratie in de natuur, met kleurtinten van bruin en beige tot karamel en camel. De Moduleo Impress collectie hebben bovendien een reliëfstructuur die het design volgt, hierdoor kun je het ruwe karakter van leisteen zien en voelen! In tegenstelling tot parket hoef je PVC niet te schuren, polijsten of lakken. Echt een duurzame vloeroplossing dus. 


Hieronder staan de belangrijkste productspecificaties voor jou op een rij: 


- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor zwaar projectgebruik 

- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor vloerverwarming (max. 27 graden Celsius) 

- Dryback installatiemethode 

- Afmetingen plank: 32,9 x 65,9 x 0,25 cm

- Slijtlaag: 0,55 mm

- 16 Panelen per pak

- Pakinhoud: 3,47 m2 

- 20 Jaar garantie 


Wens je onze vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!


 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van