Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

mFLOR 25-05 GRAND Chesham Oak 11110 Calder

De mFlor GRAND collecties bestaan uit planken met een bijzonder groot formaat. Lees meer

Bestel nu 'mFlor' PVC bij de grootste leverancier van de Benelux

  • PVC Vloeren 11110 Calder
  • 46,95 per m²
  • 4,00 m² per pak (prijs/pak: € 187,80)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

mFLOR 25-05 GRAND Chesham Oak 11110 Calder

  • 15
  • 23 (Zwaar woongebruik);
De mFlor GRAND collecties bestaan uit planken met een bijzonder groot formaat. De GRAND planken zijn maar liefst 200 cm lang en 20 cm breed. Hiermee creeert u een nog realistische uitstraling op uw vloer.

MFlor is bovendien de enige fabrikant van PVC vloeren op een 2 meter formaat die volgens de 'hot press' methode worden geproduceerd. Door deze productiemethode te gebruiken kan, ondanks het grote formaat, toch een stevig en stabiel product worden gegarandeerd.

De GRAND collecties zijn verkrijgbaar als 25-05 collecties waarbij de stroken 2,5 mm dik zijn en over een projectgeschikte 0,55 mm toplaag beschikken.

Verdere specificaties
Totale dikte 2,5 mm, slijtlaag 0,55 mm,
Afmeting stroken 200 cm x 20 cm

Voordelen:
Uitzonderlijke lengte voor een zeer realistische uitstraling
Polyurethaan beschermlaag
Afgeschuinde randen
Geschikt voor zwaar projectmatig en licht industrieel gebruik
Aangenaam loopgeluid
Eenvoudig te reinigen
Geschikt voor vloerverwarming
Verpakt per 10 stroken (4 m2)

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van