Plan hier je showroom afspraak


mFLOR 25-05 Estrich Stone 59211 Grey

Deze - PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Estrich Stonde en presenteert tegels die zeer makkelijk te onderhouden zijn en zich uitermate goed lenen voor intensief belopen vertrekken zoals Lees meer

Bestel nu 'mFlor' PVC bij de grootste leverancier van de Benelux

  • PVC Vloeren 59211 Grey
  • 39,95 per m²
  • 3,34 m² per pak (prijs/pak: € 133,43)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

mFLOR 25-05 Estrich Stone 59211 Grey

  • 15
  • 23 (Zwaar woongebruik);
Deze - PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Estrich Stonde en presenteert tegels die zeer makkelijk te onderhouden zijn en zich uitermate goed lenen voor intensief belopen vertrekken zoals woonkamer of keuken. De tegels zijn van groot formaat.
Naast deze -, presenteert de collectie Estrich nog vijf andere kleurtinten/-dessins. Allen hebben een stoer steendecor.

De totale dikte van het PVC bedraagt 2,5 millimeter. De slijtlaag die hier deel van uitmaakt is 0,55 millimeter dik. De overige afmetingen van het PVC vindt u hieronder. Deze vloersoort is geschikt voor zwaar projectmatig gebruik evenals licht industrieel gebruik.

Het is snel en gemakkelijk te plaatsen op een stabiele en vlakke ondergrond. Daarnaast heeft het en slijtlaag. Ook andere productvoordelen zoals de waterbestendigheid, optimale akoestiek en uiterste duurzaamheid maken deze PVC vloer een uiterst weloverwogen langetermijninvestering.

Plaatsing in combinatie met vloerverwarming is zonder enige twijfel mogelijk. De verwarming komt letterlijk beter tot zijn recht vanwege de optimale doorlaatbaarheid van warmte die PVC biedt.

Lengte: 60,69 cm (langste plank uit assortiment)
Breedte: 60,69 cm
Dikte: 2,5 mm
Polyurethaan beschermlaag
Verpakt per 9 tegels (3,34 m²)
Gebruikersklasse: 23

Garantie:
15 jaar - huishoudelijk gebruik
8 jaar - projectmatig gebruik

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van