Plan hier je showroom afspraak


mFLOR 25-05 Authentic Plank + 81031 Ferne

Deze PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Authentic Plus en presenteert planken die een stuk breder zijn dan een standaard plank (22,86 cm). Lees meer

Bestel nu 'mFlor' PVC bij de grootste leverancier van de Benelux

  • PVC Vloeren 81031 Ferne
  • 44,95 per m²
  • 3,37 m² per pak (prijs/pak: € 151,48)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

mFLOR 25-05 Authentic Plank + 81031 Ferne

Deze PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Authentic Plus en presenteert planken die een stuk breder zijn dan een standaard plank (22,86 cm). ‘mFLOR’ is zeer makkelijk te onderhouden en leent zich uitermate goed voor intensief belopen vertrekken zoals woonkamer of keuken.
Naast deze , presenteert de collectie Long nog vijf andere kleurtinten/-dessins.

De totale dikte van het PVC bedraagt 2,5 millimeter. De slijtlaag die hier deel van uitmaakt is 0,55 millimeter dik. De overige afmetingen van het PVC vindt u hieronder. De vloer wordt verpakt per 15 stroken van 3,37 m². Zodoende is deze vloersoort geschikt voor zwaar projectmatig gebruik evenals licht industrieel gebruik.

Het snel en gemakkelijk te plaatsen op een stabiele en vlakke ondergrond. Daarnaast heeft het een slijtlaag. Ook andere productvoordelen zoals de waterbestendigheid, optimale akoestiek en uiterste duurzaamheid maken deze PVC vloer een uiterst weloverwogen langetermijninvestering.

Plaatsing in combinatie met vloerverwarming is zonder enige twijfel mogelijk. De verwarming komt letterlijk beter tot zijn recht vanwege de optimale doorlaatbaarheid van warmte die PVC biedt.

Lengte: 121,92 cm
Breedte: 18,42 cm
Dikte: 2,5 mm
Polyurethaan beschermlaag
Afgeschuinde randen
Gebruikersklasse: 23

Garantie:
15 jaar - huishoudelijk gebruik
8 jaar - projectmatig gebruik
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van