Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

Meister Micala LD 200 6427 Eik Aspen

Let op: Dit product is helaas uit de collectie  Het hoeft niet altijd (alleen) eiken te zijn: met zijn lengte van net iets meer dan 1,20 m laat het laminaat 'Micala' zich van zijn beste kant zien Lees meer

A-merk 'Meister' laminaat, profiteer direct!

  • Laminaat 6427 Eik Aspen
  • Normaal: € 25,95 Nu: € 23,36 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 53,48)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Meister Micala LD 200 6427 Eik Aspen

  • 32
  • 25
  • Beige
  • -
  • -

Let op: Dit product is helaas uit de collectie 

Het hoeft niet altijd (alleen) eiken te zijn: met zijn lengte van net iets meer dan 1,20 m laat het laminaat 'Micala' zich van zijn beste kant zien. Bijzonder rijk gevarieerde decors van zeer klassiek tot eerder extravagant vallen als 1-strook of 3-strook met alle stijlen van inrichten te combineren. Ook de liefhebber van oude vertrouwde houtdecors zal hier uiteraard zijn variant vinden. Aan u de keus: met voegen aan de lange zijde genereert u de perfecte landhuisplanken-look, de voegloze decors daarentegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch uiterlijk van de vloer.




Een vloerplank uit deze serie is 1287 millimeter lang, 198 millimeter breed en met een dikte van 10.5 millimeter, extra stevig en geluidsdempend. Aan de lange zijden van de plank bevindt zich een v-groef. De antistatische Spar wit heeft een verfijnde houtstructuur. Zo creëert het in totaliteit een gevoel van een echte houten vloer.



Meister LD200S vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Meister in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze Spar wit uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met vloerverwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Meister geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie.





Beschrijving

| 1-Strook (landhuisdeel)

| Gebruiksklasse 23 | 32

| V-voeg aan de lange zijde

| AquaSafe-systeem: omvattende bescherming tegen vocht

| Oppervlak Diamond Pro

| Antistatisch oppervlak

| Indien gewenst met contactgeluiddempende onderlaag (LD 200 S)

| Kliksysteem: Masterclic Plus

| MEISTER garantie* 25 jaar bij woongebruik, 5 jaar bij projectgebruik

| Dikte: 8 mm

| Dekmaat: 1287 x 198 mm



Hoe werkt MasterclicPlus?

- Aan de kopse zijde bevindt zich geen vooruitspringende en zodoende storende veer, die bij het laten zakken van de plank kan leiden tot opening van de voegen.



- Anders dan bij de traditionele »fold-down«-legmethodes vindt bij het leggen nog geen kopse vergrendeling plaats.



- Zodra de volgende plankenrij wordt gelegd, wordt het kliksysteem Masterclic Plus geactiveerd en vergrendelt de autofixatie automatisch



- De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde profielgeometrie met hoogte- en zijaanslag verzekert de exacte kopse uitlijning van de planken. Zo ontstaat een voorspanning die de voegsluiting op de lange termijn garandeert.



- Bij de demontage wordt de Masterclic Plus-verbinding er eenvoudig en probleemloos uitgedragen.



Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van