Plan hier je showroom afspraak


Meister DD350S Tecara 6971 Eik Markant Grijswit

De designvloer Tecara neemt zijn natuurlijke contactgeluiddemping meteen mee. Lees meer

A-merk 'Meister' laminaat, profiteer direct!

  • Laminaat 6971 Eik Markant Grijswit
  • Normaal: € 46,95 Nu: € 42,26 per m²
  • 2,54 m² per pak (prijs/pak: € 107,33)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Meister DD350S Tecara 6971 Eik Markant Grijswit

  • -
  • -
  • 33
  • 10
  • Beige
De designvloer Tecara neemt zijn natuurlijke contactgeluiddemping meteen mee. Twee kurklagen maken deze designvloer bijzonder geruisloos en aangenaam voor de gewrichten. De in het oppervlak gedrukte houtstructuren laten de vloeren van deze collectie er absoluut authentiek uitzien. Dat spreekt voor zich: ook bij deze designvloer zien we geheel af van het gebruik van weekmakers en ftalaten. Want wij geloven: een vloer mag alleen maar bestaan uit ecologisch en voor de gezondheid geheel risicoloze bestanddelen!Technische specificaties

Gebruikerklasse: 23 / 33

Geluidsreductie: 17 dB

Anti-slip: R9

Garantie particulier gebruik: 10 jaar

Garantie commercieel gebruik: 5 jaar

Pakinhoud: 2,544 m2

Panelen per pak: 5Oppervlak

Verschijning: Houtdessin

Structuur: Woodlike-structuur

Kleurbereik: licht

Werking: levendig

Voegen-beeld: rondomlopende V-voeg

Decor: EikAfmetingen

Dekmaat: 2120 x 240 mm

Totale dikte: 9 mm

Formaat: Lange plankInstallatie

Installatiesysteem: MasterclicPlus

Installatie: zwevend

Geïntegreerde contactgeluiddemping: ja
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van