Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

Meister Classic LD 95 6413 Eik Nova

Let op: Dit product is helaas uit de collectie. Lees meer

A-merk 'Meister' laminaat, profiteer direct!

  • Laminaat 6413 Eik Nova
  • Normaal: € 24,95 Nu: € 22,46 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 60,85)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Meister Classic LD 95 6413 Eik Nova

  • 32
  • 20
  • Beige
  • -
  • -

Let op: Dit product is helaas uit de collectie. Bekijk de vernieuwde LL150 collectie hier. 

Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste: desgewenst gaat hij ook nog eens heel lang mee. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.Meister LD95 vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Meister in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze Zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Meister geleverd worden met wel 20 jaar fabrieksgarantie.Beschrijving

| 1-Strook (landhuisdeel)

| Gebruiksklasse 23 | 32

| Rondomlopende V-voeg

| Indien gewenst met contactgeluiddempende onderlaag

| Kliksysteem: Masterclic Plus

| MEISTER garantie* 20 jaar bij woongebruik, 5 jaar bij projectgebruik

| Dikte: 8 mm

| Dekmaat: 2052 x 220 mmHoe werkt MasterclicPlus?

- Aan de kopse zijde bevindt zich geen vooruitspringende en zodoende storende veer, die bij het laten zakken van de plank kan leiden tot opening van de voegen.- Anders dan bij de traditionele »fold-down«-legmethodes vindt bij het leggen nog geen kopse vergrendeling plaats.- Zodra de volgende plankenrij wordt gelegd, wordt het kliksysteem Masterclic Plus geactiveerd en vergrendelt de autofixatie automatisch.- De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde profielgeometrie met hoogte- en zijaanslag verzekert de exacte kopse uitlijning van de planken. Zo ontstaat een voorspanning die de voegsluiting op de lange termijn garandeert.- Bij de demontage wordt de Masterclic Plus-verbinding er eenvoudig en probleemloos uitgedragen.Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van