Plan hier je showroom afspraak


Gelasta Rigid Core XL Pluto Brown

Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Lees meer
  • PVC click vloeren Pluto Brown
  • 39,95 per m²
  • 2,41 m² per pak (prijs/pak: € 96,28)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Gelasta Rigid Core XL Pluto Brown

  • Donkerbruin
Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5 mm dik) heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer.

Rigid Core XL (151, 30 x 22,30 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst nu al in acht verschillende decoren en uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm! Tevens is de Rigid Core XL geschikt voor al uw projecten.

Pluspunten
+ Directe plaatsing over bestaande vloeren mogelijk
+ Bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurwisselingen
+ 100% waterproof
+ Geen acclimatisatie nodig
+ Meerdere ruimtes tot 400m² doorleggen zonder dilatatievoeg
+ Hoge druk- en krasbestendigheid
+ Geluiddempend
+ Zeer stabiel
+ Eenvoudige installatie

Technische specificaties
Gebruiksklasse: 34
Totale dikte: 5 mm (incl. 1 mm kurk backing)
Slijtlaag: 0,55 mm
Garantie huishoudelijk gebruik: 25 jaar
Garantie commercieel gebruik: 10 jaar
Afwerking toplaag: Natuurgetrouwe houtstructuur
V-Groef: 4-zijdig
Clicksysteem: Drop Lock
Afmeting paneel: 151,30 x 22,30 cm
Pakinhoud: 2,36 m²
Vloerverwarming: Geschikt
Aantal panelen per pak: 7 stuks
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van