Plan hier je showroom afspraak


Gelasta City Register 8201 Forest Oak Natural

Pvc vloer City is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. Lees meer

Neem contact met ons op voor de scherpste prijs

  • PVC Vloeren 8201 Forest Oak Natural
  • 34,95 per m²
  • 3,34 m² per pak (prijs/pak: € 116,73)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Gelasta City Register 8201 Forest Oak Natural

Pvc vloer City is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. De City is een dryback pvc wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze pvc vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de City waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze pvc kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends!

Technische specificaties
Totale dikte: 2,5 mm
Slijtlaag: 0,55 mm
Afmeting: 22,86 x 121,92
Pakinhoud: 3,34 m²
Panelen per pak: 12 stuks
Garantie huishoudelijk gebruik: 25 jaar
Garantie commercieel gebruik: 10 jaar
Warmteweerstand: 0,030 m² K/W
Stabiliteitwaarde: EN343
Bijzonderheden: Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20 °C
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van