Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Gelasta Callisto Visgraat 4200 Natural Oak Dark

Met deze prachtige plank creëer je de ultieme woonbelevenis en de perfecte visgraat-vloer. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode:
PVC en profiteer van 15% korting.

  • PVC Vloeren 4200 Natural Oak Dark
  • 41,95 per m²
  • 4,05 m² per pak (prijs/pak: € 169,90)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Gelasta Callisto Visgraat 4200 Natural Oak Dark

  • 25
  • 42 (Normaal tot zwaar industrieel gebruik);
  • B fl-s1;
  • 73 x 14,6 x 0,25 cm
  • 38
  • Wonen/Werken (intensief gebruik);

Met deze prachtige plank creëer je de ultieme woonbelevenis en de perfecte visgraat-vloer. Profiteer van de gemakken van PVC terwijl je een vloer hebt die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. De plank is voorzien van een geaccentueerde V-groef en een Register Embossed toplaag wat dit realistische gevoel alleen maar versterkt. Naast deze lijm-versie is deze kwaliteit ook beschikbaar in een click-versie, dat betekend: nóg makkelijker te leggen. 


Kom je langs in onze showroom - de grootste vloeren-speciaalzaak van de Benelux - waar je de vloeren op groot formaat kan zien? 


Hieronder vindt je alvast de belangrijkste productspecificaties op een rij: 


- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor zwenkwielen 

- Geschikt voor vloerverwarming

- Afmetingen plank: 73 x 14,6 x 0,25 cm 

- Pakinhoud: 4,05 m2 

- 4 V-groef 

- Panelen per pak: 38 stuks

- 25 Jaar garantie! 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van