Plan hier je showroom afspraak


Forbo Allura wood 0.7 (50 x 15) 63413DR7 Blond Timber

De Allura wood is een realistisch hout PVC dat maar liefst in 49 kleuren beschikbaar is waardoor er voor ieder interieur wel een passend PVC beschikbaar is. Lees meer

Upload je plattegrond en ontvang <24 uur je offerte op maat

  • PVC Vloeren 63413DR7 Blond Timber
  • Normaal: € 48,30 Nu: € 41,01 per m²
  • 0,00 m² per pak (prijs/pak: € 123,17)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Forbo Allura wood 0.7 (50 x 15) 63413DR7 Blond Timber

  • 23 (Zwaar woongebruik);
  • B fl-s1;

De Allura wood is een realistisch hout PVC dat maar liefst in 49 kleuren beschikbaar is waardoor er voor ieder interieur wel een passend PVC beschikbaar is.
Door de nieuwe emobssingtechniek die gebruikt is bij dit PVC lijkt het PVC natuurgetrouw aan echt hout en is er bijna geen onderscheid te maken met echt hout.
Het PVC kan ook wel tegen een hard stootje. Het krijgt daarom ook een classificatie van 34 wat staat voor zwaar commercieel gebruik.

Specificaties:
Woonclassificatie: 23 zwaar woongebruik
Projectclassificatie: 43 zwaar industrieel gebruik
Antislip: R10
V-groef: 4 zijdig
Brandclassificatie: Bfl-S1

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van