Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Traptredenset Houtdecor Warm Brown 5635380411

Een trap is een belangrijk onderdeel van jouw interieur en staat vaak letterlijk centraal in de woning. Lees meer
  • Traprenovatie Houtdecor Warm Brown 5635380411
  • 129,80 per stuk
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Ambiant traprenovatie in onze 7600 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!
Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Ambiant Traptredenset Houtdecor Warm Brown 5635380411

  • 4

Een trap is een belangrijk onderdeel van jouw interieur en staat vaak letterlijk centraal in de woning. Toch krijgt een trap vaak niet de aandacht die het verdiend en past het niet altijd bij de woonstijl. Met traprenovatie krijgt jouw trap de uitstraling die het verdient en maak je van iedere traptrede weer een genot om naar te kijken! Bij Hofmans at Home ben je aan het juiste adres voor traprenovatie met een goede prijs en duurzame kwaliteit. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


*Een traptredenset is voor 4 treden. 


 

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van