Plan hier je showroom afspraak


Ambiant Spigato Visgraat Smal 5504 Beige 9072550419

Spigato Smal van het merk Ambiant is beschikbaar in twee verschillende kleuren. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode:
PVC en profiteer van 15% korting

  • PVC Vloeren 5504 Beige 9072550419
  • 44,95 per m²
  • 0,87 m² per pak (prijs/pak: € 39,11)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Spigato Visgraat Smal 5504 Beige 9072550419

Spigato Smal van het merk Ambiant is beschikbaar in twee verschillende kleuren. Wens je onze visgraat PVC vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!Hieronder vind je alvast een aantal specificaties van dit product:

- Afmeting plank (lxb): 38 x 9,5 x 0,25 cm

- Totaaldikte (mm): 2,5

- Dikte toplaag (mm): 0,55

- Aantal zijden V-groef: 4V

- Oppervlakte structuur: EIR

- Aantal panelen / stuks per pak: 24

- Aantal vers. panelen per decor: 30

- Projectgeschikt: Ja

- Garantie Woongebruik (jaren): 15

- Garantie Project (jaren): 8

- Gebruiksklasse consumenten: 23 - zwaar woongebruik

- Gebruiksklasse project: 34 - intensief project gebruik

- Gebruiksklasse industrieel: 42 - normaal tot zwaar industrieel gebruik

- Antislip klasse (R-klasse): DS

- Lichtechtheid: > 6

- Warmtedoorlaatweerstand (m2 K/W): 0,02

- Persoonoplading in kV: < 2

- Brandwerendheid: Bfl - s1
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van