Plan hier je showroom afspraak


Ambiant Spigato Visgraat Click (73 x 15) Light Oak 6157251119

Deze moderne pvc-visgraat vloer heeft een karakteristieke uitvoering en is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode: PVC CLICK en profiteer van 15% korting

  • PVC click vloeren Light Oak 6157251119
  • 58,95 per m²
  • 1,71 m² per pak (prijs/pak: € 100,80)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Spigato Visgraat Click (73 x 15) Light Oak 6157251119

Deze moderne pvc-visgraat vloer heeft een karakteristieke uitvoering en is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Wist je dat onze vloeren op groot formaat te bewonderen zijn in de 7600 m2 showroom?

Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties:
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik
- Geschikt voor intensief projectgebruik
- Levenslange garantie
- Geschikt voor incidenteel gebruik van zwenkwielen
- Afmetingen plank: 73 x 14,6 x 0,7 cm
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van