Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Sarino XL Dark Grey 6712421119

Deze betonlook PVC vloer van Ambiant zijn door het extra grote formaat van 91,4 x 91,4 de perfecte basis voor een industriële woonstijl. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs 

  • PVC Vloeren Dark Grey 6712421119
  • 36,95 per m²
  • 3,35 m² per pak (prijs/pak: € 123,41)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Klantenservice Klantenservice

Bekijk onderstaande pagina's voor het vinden van je antwoord. Kom je er niet uit bel dan gerust.

Klantenservice
Veel gestelde vragen
Bel ons:
+31 (0)85 8888 075
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00

Ambiant Sarino XL Dark Grey 6712421119

Deze betonlook PVC vloer van Ambiant zijn door het extra grote formaat van 91,4 x 91,4 de perfecte basis voor een industriële woonstijl. In onze showroom vind je een ruim assortiment van PVC vloeren op groot formaat.

Hieronder vind je de belangrijkste productspecificaties:
- Afmetingen plank: 91,4 x 91,4 x 0,25 cm
- Slijtlaag: 0,55 mm
- Pakinhoud 3,35 m2
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor intensief projectgebruik
- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik
- Geschikt voor intensief gebruik van zwenkwielen
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van