Meister

Meister Classic LB 85 laminaat

Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste: desgewenst gaat hij ook nog eens heel lang mee. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.

Meister LB85 vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Meister in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze Zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Meister geleverd worden met wel 20 jaar fabrieksgarantie.

Beschrijving

| Gebruiksklasse 23 | 32

| Rondomlopende V-voeg

| Kliksysteem: Masterclic Plus

| MEISTER garantie* 20 jaar bij woongebruik, 5 jaar bij projectgebruik

| Dikte: 8 mm

| Dekmaat: 853 x 395 mm


Hoe werkt MasterclicPlus?

- Aan de kopse zijde bevindt zich geen vooruitspringende en zodoende storende veer, die bij het laten zakken van de plank kan leiden tot opening van de voegen.

- Anders dan bij de traditionele »fold-down«-legmethodes vindt bij het leggen nog geen kopse vergrendeling plaats.

- Zodra de volgende plankenrij wordt gelegd, wordt het kliksysteem Masterclic Plus geactiveerd en vergrendelt de autofixatie automatisch.

- De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde profielgeometrie met hoogte- en zijaanslag verzekert de exacte kopse uitlijning van de planken. Zo ontstaat een voorspanning die de voegsluiting op de lange termijn garandeert.

- Bij de demontage wordt de Masterclic Plus-verbinding er eenvoudig en probleemloos uitgedragen.
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van