Ambiant Robusto Collection Smokey

De Robusto Collection van Ambiant is een collectie met 4 verschillende kleuren met een houtdessin. Lees meer

Benieuwd naar de beste prijs? neem dan direct contact op

  • PVC Vloeren Smokey
  • 36,95 per m²
  • 3,87 m² per pak (prijs/pak: € 143,04)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Robusto Collection Smokey

  • 10
  • 23 (Zwaar woongebruik)
De Robusto Collection van Ambiant is een collectie met 4 verschillende kleuren met een houtdessin. De structuur van het PVC is natuurgetrouw en heeft een 4V-groef.

Technische specificaties
Totaaldikte (mm): 2,5
Dikte toplaag: 0,55
Afmeting plank: 153,0x25,3cm
Totaalgewicht (gram per m²): 4.290
Oppervlakte structuur: Natuurgetrouwe structuur
Type PVC: Dryback
Aantal panelen / stuks per pak: 10
Aantal vers. panelen per decor: 5
Garantie Woongebruik: 15 jaar
Garantie Project: 8 jaar
Gebruiksklasse consumenten: 23
Gebruiksklasse project: 33
Gebruiksklasse industrieel: 42
Leg / verwerkingsgemak: Zeer goed
Aantal zijden V-groef: 4V
Projectgeschikt: Ja
Lichtechtheid (>=): 6
Vlekbestendigheid: Goed
Formaldehyde emissies: E1
Chemicaliënresistentie: Goed
Slijtage weerstand (groep): T
Zwenkwielgeschiktheid: B - Incidenteel gebruik
Contactgeluid Delta Lw: 4
Warmtedoorlaatweerstand: 0,04
Geschikt voor vloerverwarming?: Ja
Persoonoplading in kV: 2
Brandwerendheid: Bfl - s1
Dimensiestabiliteit: Goed
Restindruk (puntbelasting): < 0,1 mm

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van