Plan hier je showroom afspraak


Ambiant Baroso Click Tegel - Light Grey 6111198019

Creëer jij een industriële stijl doormiddel van deze beton-look 60 x 60 tegel met een extra matte toplaag? De Baroso Click van het merk Ambiant is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Lees meer

Gebruik VANDAAG de couponcode: PVC CLICK en profiteer van 15% korting

  • PVC click vloeren Light Grey 6111198019
  • 58,95 per m²
  • 1,80 m² per pak (prijs/pak: € 106,11)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Baroso Click Light Grey 6111198019 Tegel

  • Beton
  • Tegel

Creëer jij een industriële stijl doormiddel van deze beton-look 60 x 60 tegel met een extra matte toplaag? De Baroso Click van het merk Ambiant is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Wens je onze vloeren op groot formaat te bekijken en wil je inspiratie opdoen terwijl je advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!De technische specificaties van dit product alvast voor jou op een rij:

- Totaaldikte (mm): 7

- Afmeting plank: 60 x 60 x 0,7 cm

- Projectgeschikt: Ja

- Type PVC: Click - Allover structuur - Tegel

- Aantal panelen / stuks per pak: 5

- Gebruiksklasse consumenten: 23 - zwaar woongebruik

- Gebruiksklasse project: 34 - intensief project gebruik

- Gebruiksklasse industrieel: 42 - normaal tot zwaar industrieel gebruik

- Aantal zijden V-groef: 4

- Brandwerendheid: BFL - S1

- Clickverbinding: Unilin - Silent Rigid Click 

- Soort onderlaag: IXPE

- Lichtechtheid: 6

- Persoonoplading (kV): <2

- Warmtedoorlaatweerstand: 0,03Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van