Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Staal aanvragen

Staan aanvragen Wanneer u graag met eigen ogen wilt bekijken welke kwaliteit wij u leveren, kunt u eenvoudig een of meerdere (max. 3) stalen bestellen. De meeste merken uit ons assortiment zijn te verkrijgen als proefexemplaar (BerryAlloc, Moderna, Ambiant, Meister, ons huismerk, Tarkett en Saffier). Op de detailpagina van een specifiek merk kunt u een staal toevoegen aan uw winkelwagen.

Het uiteenlopende aanbod van kleuren en materiaalsoorten maken het soms moeilijk om een voorstelling te maken van de werkelijke uitstraling. Het aanbod van gratis stalen zorgt ervoor dat u een mooie indruk krijgt van structuren en kleurgebruik. U ontvangt de stalen die u vandaag bestelt binnen twee à drie werkdagen in huis.

Wanneer u toch een complete vloer wilt bekijken en graag advies op maat ontvangt, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Cuijk. Met plezier geeft ons deskundig team advies aan de hand van uw woonwensen. U kunt een afspraak maken zodat we samen de technische mogelijkheden kunnen bespreken om tot een passend advies te komen.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van