Koop óók bij de grootste van de Benelux

Ieder huis verdient een vloer die sfeer en uitstraling creëert: een vloer die de levensstijl van de bewoners weerspiegelt en dan het liefst zo lang mogelijk. Het is namelijk niet alleen de uitstraling die van belang is, ook de duurzaamheid wordt logischerwijs steeds belangrijker gevonden. Tot slot gaat ieders voorkeur uit naar een kwaliteitsvloer voor een zo voordelig mogelijke prijs: een interieurverrijkende langetermijninvestering.

Vloerenvoordelig.nl is dé plek om deze interieurverrijkende vloer uit te zoeken evenals bestellen. U vindt een enorm uitgebreid assortiment vloeren van topmerken op deze website. De topmerken staan garant voor de beste kwaliteit en een optimale verrijking van uw woon- of werkomgeving. Ook het assortiment montage- en onderhoudsonderdelen is enorm ruim. Vloerkledenvoordelig.nl biedt topkwaliteit en ultiem gebruikersgemak. Bovendien is onze service zeer goed te noemen. 

U betaalt op vloerkledenvoordelig.nl opmerkelijk minder dan bij andere aanbieders. Hoe dat kan?
Op de eerste plaats is er geen winkel die het gehele assortiment presenteert. Zodoende worden personeelskosten minimaal. Ook van hoge kosten voor de huur van een bedrijfspand is geen sprake.
Op de tweede plaats is de webshop van vloerenvoordelig.nl een initiatief van Hofmans Web B.V. Dit is een totaalleverancier op het gebied van hoogwaardige binnenhuisinrichting. Hofmans heeft veel expertise over een ruim assortiment producten. Ze schuilen met deze expertise als het ware achter vloerenvoordelig.nl. 
Tot slot zorgen schaalgrootte en efficiënte handeling voor de hantering van lage prijzen. Zo worden kwaliteitsproducten groot ingekocht en draagt één centrale klantenservice zorg voor de serviceverlening aan alle klanten van alle productsoorten. Zodoende kan een vloer van vloerenvoordelig.nl tot wel 30 % goedkoper zijn dan de landelijke verkoopadviesprijzen.

Vloerenvoordelig.nl heeft veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van haar website. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en met enkele muisklikken is een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bestellen is even makkelijk. Binnen een paar klikken heeft u de vloer besteld die voldoet aan uw wensen.  

De bezorging van de vloeren van vloerenvoordelig.nl is grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door professionele vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen u een bezorging binnen twee dagen, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Wanneer u woonachtig bent in Zeeland of op de Waddeneilanden kan het zodoende ietwat langer duren.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze legservice wanneer u geen tijd of mogelijkheden heeft om een vloer zelf te plaatsen. 

Betaling van de vloer vind plaats bij aflevering, waardoor u dus geen aanbetaling hoeft te doen. Bovendien geldt voor de vloeren van vloerenvoordelig.nl de reguliere fabrieksgarantie.

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over het assortiment, neemt u gerust contact met ons op. Via e-mail kunt u ons bereiken op support@vloerenvoordelig.nl. Tijdens kantoortijden kunt u ons ook telefonisch bereiken. Deze en overige contactgegevens vindt u hieronder onder het kopje 'contact'.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van Thuisweb.nl

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van