Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Kwaliteitgaranties


Laagste prijs garantie

Vloerenvoordelig.nl garandeert 100% de laagste prijsgarantie van heel Nederland en België op het gebied van laminaat en pvc vloeren. Door onze sterke relatie met alle leveranciers weten wij u altijd de scherpste prijs te bieden. Wij houden dagelijks de hele markt in de gaten echter kan het natuurlijk zijn dat u elders toch een scherpere prijs heeft gezien. Vindt u daarom de prijs ergens anders voordeliger? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Let op: dit geld alleen voorafgaand aan bestelling en is niet van toepassing met terugwerkende kracht.

Gratis verzending

Vloerenvoordelig.nl bezorgt bij een bestelling vanaf €450,00 volledig gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bij de bestelling geeft u aan wanneer u de producten wilt ontvangen en u word binnen 24 uur na uw bestelling netjes op de hoogte gebracht omtrent de gewenste afleverdatum. Op de dag van levering wordt u een half uur tot een uur voor levering telefonisch ingelicht door onze transporteur. Op deze manier hoeft u niet de gehele dag thuis te zijn.

De transportkosten naar België bedragen, ongeacht uw woonplaats, €60,00 per bestelling. Het maakt dus niet uit hoeveel producten u bij ons besteld.

Eigen Legservice

Vloerenvoordelig.nl heeft een eigen team van stoffeerders in dienst waardoor wij letterlijk het werk van A tot Z uit handen nemen. Bent u benieuwd naar onze legservice? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze experts.

Levering uit voorraad

Vloerenvoordelig.nl levert alle laminaat en PVC vloeren uit voorraad. Indien de voorraad niet voldoende is krijgt u dat altijd netjes te horen en zullen wij er alles aan doen om in overleg met u, z.s.m. de producten te leveren. Bent u voorafgaand aan uw bestelling benieuwd of uw gewenste producten op voorraad zijn? neem dan even contact met ons op.
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van