Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


VT Wonen Composite Click Warm Grey 6211215119

Het gemak van een PVC vloer maar een betonnen uitstraling? Het kan met deze PVC click vloer! Benieuwd naar onze vloeren op groot formaat? Bezoek onze showroom - de grootste woon-speciaalzaak van de Be Lees meer
  • PVC click vloeren Warm Grey 6211215119
  • 59,95 per m²
  • 2,51 m² per pak (prijs/pak: € 150,47)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

VT Wonen Composite Click Warm Grey 6211215119

Het gemak van een PVC vloer maar een betonnen uitstraling? Het kan met deze PVC click vloer! Benieuwd naar onze vloeren op groot formaat? Bezoek onze showroom - de grootste woon-speciaalzaak van de Benelux. 


Hieronder vindt je de belangrijkste productspecificaties: 

- Afmetingen plank: 91,4 x 45,7 x 0,7 cm 

- Pakinhoud 2,506 m2 

- 6 Panelen per pak 

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor intensief projectgebruik 

- Geschikt voor incidenteel gebruik van zwenkwielen 

- Allover oppervlakte structuur

- Unilin clickverbinding 

- Levenslang garantie!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van