Therdex Stone Rustique (45 cm x 90 cm) 4515

De Therdex Stone heeft een echte stenen uitstraling. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 4515
  • 44,95 per m²
  • 3,76 m² per pak (prijs/pak: € 169,15)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Stone Rustique (45 cm x 90 cm) 4515

  • 21 (Licht woongebruik)
De Therdex Stone heeft een echte stenen uitstraling. Dit mooie PVC is in de eerste oogopslag niet te onderscheiden van een echt stenen/plavuizen vloer.Voordelen

Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is.

Voorzien van vellingkanten (V_Groef) de lange zijden van de plank

Onderhoudsarm: gemak dient de mens

Demping van loopgeluid met 5 dB(A)

15 jaar garantie

Zeer breed toepasbaar

Natuurgetrouwe nabootsing van het houtTechnische specificaties

Vloerbedekking: Heterogeen PVC

Embossing: registered embossed

Afwerking: matte PU lak

Designs: hout

Dikte totaal: 2.5 mm

Dikte PU laag: 0.55 mm

Afmetingen (cm): 45 cm x 90 cm

Inhoud: 9 st. | 3.763 m²

Brandgedrag: Bfl-S1

Vloerverwarming: tot max 27°C
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van