Therdex Herringbone 15 x 60 cm 7014

Met een klein beetje verbeelding ruikt je het hout. Lees meer

Bekijk de Therdex PVC collectie in onze showroom 

  • PVC Vloeren 7014
  • 44,95 per m²
  • 3,35 m² per pak (prijs/pak: € 150,36)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Therdex Herringbone 15 x 60 cm 7014

  • Donkerbruin
Met een klein beetje verbeelding ruikt je het hout. Met voelbare noesten, brede planken en stoere uitstraling heeft u een authentieke ‘houten’ vloer in huis; maar met de voordelen van PVC. Grote planken geven de ruimte meer volume en meer uitstraling.

Voordelen
Registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is.
Voorzien van vellingkanten (V_Groef) de lange zijden van de plank
Onderhoudsarm: gemak dient de mens
Demping van loopgeluid met 5 dB(A)
15 jaar garantie
Zeer breed toepasbaar
Natuurgetrouwe nabootsing van het hout

Technische specificaties
Vloerbedekking: Heterogeen PVC
Embossing: registered embossed
Afwerking: matte PU lak
Designs: hout
Dikte totaal: 2.5 mm
Dikte PU laag: 0.55 mm
Afmetingen (cm): 15.24 x 60.96
Inhoud: 10 st. | 3.468 m²
Kleuren: 12
Brandgedrag: Bfl-S1
Vloerverwarming: tot max 27°C
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van