Tarkett iD Essential Soft Oak Collectie 3977007 Brown

Tarkett heeft al 130 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Lees meer

Benieuwd naar de ALL-IN prijs? neem nu contact op

  • PVC Vloeren 3977007 Brown
  • 29,95 per m²
  • 3,34 m² per pak (prijs/pak: € 100,03)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett iD Essential Soft Oak Collectie 3977007 Brown

  • 21 (Licht woongebruik)
Tarkett heeft al 130 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Zo zijn ze duurzaam, zodat de veeleisende consument tevreden gesteld wordt. Tarkett heeft een hele mooie afwerking en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De PVC vloeren van Tarkett zijn ideaal voor in de woonkamer of keuken, maar bijvoorbeeld ook voor in de hal. Ook kan het voor commerciele doeleinden gebruikt worden, voor bijvoorbeeld in een winkel of hotel. Er is een ruime keuze binnen de PVC series. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen, oppervlaktestructuren en met de vellingkanten kunt u verschillende kanten op.Technische specificaties

Aantal kleuren: 5

Totale dikte: 2 mm

Toplaag: 0,3 mm

Afmetingen: 1219 mm - 229 mm - 2 mm

Pakinhoud: 3,34

Aantal planken per pak: 12

Gebruikersklasse particulier: 23

Gebruikersklasse commercieel: 31
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van