Solidfloor Axwood 1204356 Mount Cook

De parketvloeren van Solidfloor zijn van uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Lees meer
  • Parket Vloeren 1204356 Mount Cook
  • 90,90 per m²
  • 2,89 m² per pak (prijs/pak: € 259,92)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Solidfloor Axwood 1204356 Mount Cook

De parketvloeren van Solidfloor zijn van uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. De Aubisque serie heeft planken met een dikte van 15 mm. De slijtlaag van de planken zijn 4 mm. De parketvloeren zijn dus voorzien van een dikke slijtlaag en daarmee toont Solidfloor een garantie aan dat de vloer lang meegaat en tegen een stootje kan. De groeven tussen de planken zijn 1 mm. De planken hebben een lengte van 190 cm lang en 19 cm breed. Verder heeft de vloer een kliksysteem en kan uiteraard gelegd worden wanneer u vloerverwarming heeft.

Technische specificaties
Totale dikte: 15 mm
Dikte slijtlaag: 4 mm
Groefdikte: 1 mm
Vloerverwarming: Ja
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van