Silencio Silencio Silencio

De PU-rubberen Silencio ondervloer (zilver) is een scherp geprijste en unieke rubberen ondervloer geschikt voor oa. Lees meer
  • Ondervloeren Silencio
  • Normaal: € 6,75 Nu: € 5,75 per m²
  • 10,00 m² per pak (prijs/pak: € 57,50)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Silencio Silencio Silencio

De PU-rubberen Silencio ondervloer (zilver) is een scherp geprijste en unieke rubberen ondervloer geschikt voor oa. laminaat, lamelparket en massieve planken op vloerverwarming en vloerkoeling. De Silencio ondervloer is opgebouwd uit rubber met een PET filmlaag van 120 micron en heeft een totale dikte van 2.8mm. Deze rubberen ondervloer zorgt voor geluidsreductie bij lamelparket, massief en laminaat vloeren. De ideale ondervloer voor appartementen en verdiepingen waar de vloer zwevend komt te liggen.

Silencio/ Acoustimax ondervloer 2.8mm toepassen
Onze Rubberen Silencio ondervloer is een perfecte ondervloer voor;
- Vloerverwarming
- Vloerkoeling
- Verlijmd laminaat.
- Kliklaminaat.
- Appartementen en verdiepingen.
- Kliklamelparket.
- Lamelparket (verlijmd).
- Massieve planken.

Silencio/ Acoustimax Rubberen ondervloer 2.8mm specificaties
- 2.8 mm PU-schuim.
- PET-Folie 120 micron.
- Warmteweerstand ± 0,03 m2K/W.
- Afm. per rol: 10 x 1 = 10 m2.
- Gewicht: 2.40 KG per m2.
- Recyclebaar
- Zilver
- De ideale rubberen ondervloer voor vloerverwarming!
- Contactgeluidreductie: 10 dB i.c.m. laminaat / zwevende dekvloer, gecertificeerd door Peutz
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van