Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Hofmans at Home Town 8114

Deze PVC vloer is van ons huismerk Hofmans @ Home. Lees meer

Laat je inspireren in onze 6000m2 showroom

  • PVC Vloeren 8114
  • 34,95 per m²
  • 3,34 m² per pak (prijs/pak: € 116,73)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Hofmans at Home Town 8114

Deze PVC vloer is van ons huismerk Hofmans @ Home. Ons huismerk biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding en is zorgvuldig uitgekozen onze specialisten.

De Town is een vloer die verlijmd moet worden. Dit zal, wanneer wij dit zullen leggen, alleen gebeuren op een geëgaliseerde vloer. De Town is zowel voor woongebruik als projectgebruik te gebruiken. Tevens is de vloer waterresident. Door dit aspect kan de vloer ook in de badkamer gelegd worden. Met acht verschillende kleuren, heeft u een ruime keuze binnen deze serie. Daarnaast is het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Technische gegevens
Totale dikte 2,5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
Afmeting 22,86 x 121,92 cm
Pakinhoud 3,34 m²
Garantie huishoudelijk gebruik 25 jaar
Garantie commercieel gebruik 10 jaar
Warmteweerstand 0,030 m² K/W
Stabiliteitwaarde EN434
Bijzonderheden Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20 °C

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, chat of telefoon op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van