Plan hier je showroom afspraak


Hofmans at Home Sound Protection Folie Sound Protection Folie

De 'Sound Protection Folie' heeft vele functies. Lees meer
  • Ondervloeren Sound Protection Folie
  • Normaal: € 6,00 Nu: € 5,50 per m²
  • 15,00 m² per pak (prijs/pak: € 82,50)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Hofmans at Home Sound Protection Folie Sound Protection Folie

De 'Sound Protection Folie' heeft vele functies. De ondervloer is TUV getest en heeft een reductie van 10 dB. Daarnaast is de ondervloer geschikt voor vloerverwarming.Technische specificaties

- Verbetert geluid in ruimtes

- Geschikt voor vloerverwarming

- Met plakstrook en overlap

- TUV getest --> 10 dBDe ondervloer wordt geleverd op een rol van 15 m2. De ondervloer heeft een dikte van 2 mm.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van