Hofmans at Home Egaline

Zeer emissiearme goed vloeiende uitvlakmassa op cementbasis. Lees meer
  • Accessoires
  • 28,00 per stuk
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Hofmans at Home Egaline

Zeer emissiearme goed vloeiende uitvlakmassa op cementbasis. Voor het uitvlakken van ondergronden voor het verleggen van textiele en elastische vloerbedekking.

Toepassing:
- Het maken van vlakke, legbare en absorberende vloeroppervlakken voor het leggen van alle soorten textiele en elastsiche vloerbedekkingen, zoals tapijt, PVC of CV bedekking, PVC lamellen of tegels en linoleum.
- Normale belasting in woon- en projectbereik
- Warmwater vloerverwarming en zwenkwielbelasting volgens DIN EN 12529 vanaf 1 mm laagdikte
- Cementdekvloeren, beton, terrazzo, of nieuw gietasfalt vloeren (tot 5 mm laagdikte)
- Magnesiet- en houtstrichdekvloeren, droogbouwsystemen
- Renovatie ondergronden met goed hechtende watervaste kleefstof- en egalisatieresten
- Bestaande keramische en natuurstenen vloeren

Eigenschappen/productvoordelen
- Voor laagdikte van 1 tot 10 mm
- Goed vloeiend en verpompbaar
- Zeer goed schuurbaar
- Zeer goede absorberendheid

Verbruik: Ca. 1,5 kg/m² per mm laagdikte
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van