Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Hebeta Charente XL - N20-0635 N20-0635

Bij deze vloer voel je de structuur, het patroon en de kleine onregelmatigheden. Lees meer
  • PVC Vloeren N20-0635
  • Normaal: € 39,95 Nu: € 33,96 per m²
  • 3,82 m² per pak (prijs/pak: € 129,72)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Hebeta Charente XL - N20-0635 N20-0635

  • 20
  • 23 (Zwaar woongebruik);32 (Normaal project gebruik);
  • 153 x 25,3 x 0,25
  • 10

Bij deze vloer voel je de structuur, het patroon en de kleine onregelmatigheden. Het oppervlakte is zó bewerkt dat de structuur precies terug komt in de bovenlaag.
De vloeren zijn extra mat, zodat de typische kunststof glans ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een vloer met een beton/houtstructuur. 

Onze PVC vloeren zijn op groot formaat te bewonderen in onze 7600 m2 showroom in Cuijk. 

Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 
- Afmetingen plank: 153 x 25,3 x 0,25 cm 
- Toplaag: 0,55 mm 
- Register structuur
- Micro 4V Groef 
- Geschikt voor vloerverwarming
- Geschikt voor zwaar woon- & projectgebruik 
- 20 Jaar garantie

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van