Plan hier je showroom afspraak


Hebeta Charente Visgraat XL N20-H54

De Hebeta Charnte Visgraat XL kenmerkt zich door een tijdloos model die wamte in uw huis uitstraalt. Lees meer
  • PVC Vloeren N20-H54
  • Normaal: € 36,95 Nu: € 31,41 per m²
  • 1,49 m² per pak (prijs/pak: € 46,80)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Hebeta Charente Visgraat XL N20-H54

  • 20
  • 23 (Zwaar woongebruik);
  • 61.2X15.3 CM

De Hebeta Charnte Visgraat XL kenmerkt zich door een tijdloos model die wamte in uw huis uitstraalt. De robuuste en stevige structuur zorgt ervoor dat het levensecht overkomt en er op het blote oog geen verschil is tussen hout/beton en de pvc.

 

Specificaties:

Materiaal: PVC stroken
Lengte: 612 mm
Breedte: 153 mm
Dikte (Lijm PVC) 2.5 mm
Toplaag: 0.5 mm
Structuur: register embossing
Lijm/click: Lijm
V-Groef: Micro 4V
Vloerverwaming geschikt: ja tot max 28 graden
Gebruikersklasse consument: 23
Gebruikersklasse project: 33
Garantie wonen: 20 jaar

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van