BerryAlloc Pure Click 55 Pure Lime Eik 939S

PURE Click installeren is onovertrefbaar dankzij het unieke identieke vergrendelingsprofiel op alle 4 de zijden. Lees meer

Bel ons voor de beste BerryAlloc prijzen van de Benelux

  • PVC click vloeren Pure Lime Eik 939S
  • 44,95 per m²
  • 2,16 m² per pak (prijs/pak: € 97,09)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Pure Click 55 Pure Lime Eik 939S

  • Beige
  • -
  • -
PURE Click installeren is onovertrefbaar dankzij het unieke identieke vergrendelingsprofiel op alle 4 de zijden. U hoeft niet meer terug te gaan naar de andere kant van de ruimte om uw volgende rij te beginnen. Begin de installatie in gelijk welke hoek van de ruimte en ga verder met klikken tot u de andere kant bereikt. U kan de volgende rij starten waar de voorgaande eindigt.Onderhoudsvriendelijk

Deze vloer vergt heel weinig onderhoud. Een natte dweil of een standaard reinigingsmiddel voldoet.Wilt u zelf uw vloer leggen? Dat kan! Klik op de link hieronder en begin meteen!

https://www.youtube.com/watch?v=F7BAfAqkRGUProductspecificaties

Plank: 1326 x 204 mm

Doos: 8 planken (= 2,16 m²) – Pallet: 56 dozen (= 121,19 m2)

Totale dikte: 5 mm

Slijtlaag: 0,40 mm

Groef: 4V

Clicksysteem: DreamClic

Totaal gewicht: 6.14 kg/m²

Gebruiksklasse: 23 - 31

Vloerverwarming: Ja (tot 27 graden)

Bureaustoelgeschikt: Ja

Brandbestendigheid: Bfl-s1

Antislip: Ja

Geluidsreductie: 9 Db

Lichtechtheid: >6

Antistatisch: Ja

Garantie: Levenslang
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van