BerryAlloc Loft 5225-0155 Chalet Eik

Houtsoorten zoals beuk, eik, teak, merbau, wengé, … U kunt het niet bedenken of u vindt het in de Loft-collectie. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 5225-0155 Chalet Eik
  • Normaal: € 19,95 Nu: € 16,95 per m²
  • 1,92 m² per pak (prijs/pak: € 32,54)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Loft 5225-0155 Chalet Eik

  • -
  • Chalet Eik
  • 32
  • 20
  • Wit / Licht
Houtsoorten zoals beuk, eik, teak, merbau, wengé, … U kunt het niet bedenken of u vindt het in de Loft-collectie. Een uitgebreide collectie groefloze planken waarmee u in grote oppervlaktes een aangenaam en gezellig cachet creëert. Bovendien is de gehele Loft-collectie uitgerust met het ultrasnelle Best Loc® X-Treme-systeem.

Onderhoud
Een laminaatvloer van BerryAlloc is zeer krasbestendig maar een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten. Gebruik een stofzuiger met zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes.

Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder probleem reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Een laminaatvloer van BerryAlloc is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en met onze aangepaste BerryAlloc onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden.

Een laminaatvloer van BerryAlloc schuwt het zonlicht niet. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren plezier kan beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Laat de zon gerust binnen en geniet van een huis vol licht.

Technische specificaties
Afmetingen: 1288L x 186 W x 8 TH mm
Afmetingen doos: 8 planken/ doos (1,92 m²)
Afmetingen pallet: 56 dozen/ pallet (107,33 m²)
Slijtvastheid: IP ≥ 4000
Slagvastheid: IC2
Effect van Castor Chair: Geen schade of zichtbare verandering in verschijning
Compatibel met vloerverwarming: Ja
Brandwerendheid: Cfl – s1
Formaldehyde: E1
Gladheid: DS
Thermische weerstand: 0,10 m² K/W
Diktezwelling: ≤ 10%

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van