BerryAlloc Chateau 1204055 Texas Light Brown R

Zoals de naam al doet vermoeden, is Chateau een majestueuze collectie. Lees meer

BerryAlloc laminaat voor de beste prijs? Bel direct 085 8888 075

  • Laminaat 1204055 Texas Light Brown R
  • 34,95 per m²
  • 1,02 m² per pak (prijs/pak: € 35,51)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

BerryAlloc Chateau 1204055 Texas Light Brown R

  • 32
  • Middenbruin
Zoals de naam al doet vermoeden, is Chateau een majestueuze collectie. Met dit visgraatpatroon, dat uniek is in de laminaatwereld, voel je je de koning te rijk. De Chateau-collectie kan eenvoudig geplaatst worden op verschillende manieren.

Technische specificaties
Afmetingen: 504 x 84
Dikte: 8 mm
V-Groef: V4
Kliksysteem: ChateauLoc

Bestelling
Wanneer u kiest voor de Chateau, zit er een kleine uitleg aan vast. Elke kleur vloer staat twee keer binnen deze serie erin. Dat heeft een reden. Wanneer u de vloer besteld, zal u van elke kleur hetzelfde aantal pakken moeten bestellen. U ziet achter uw kleur de 'L' en de 'R' staan. U moet namelijk van elk pak zowel rechts als links hebben. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van