Ambiant Forbo Coral Luxe 2902 Citrine 105x155 Geel/Zwart

Luxe en elegant• Comfortabel en zacht• Droogt snel op dus maximale functionaliteit• Voldoet aan de hoogste klasse voor brandveiligheid:Bfl-s1• Geschikt voor licht industrieel gebruik• Ideaal voor circ Lees meer
  • Accessoires Geel/Zwart
  • Normaal: € 159,95 Nu: € 127,95 per stuk
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Ambiant Forbo Coral Luxe 2902 Citrine 105x155 Geel/Zwart

  • Een bewezen effectieve mat met een luxe uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit? Coral Luxe biedt het allemaal. Door de zwarte basis en kleurrijke highlights is de schoonloopmat goed te combineren met andere textiele en vlakke vloerbedekkingen. Naast een elegante uitstraling voelt Coral Luxe ook zacht en comfortabel aan. Coral Luxe is een functionele mat die geschikt is voor entrees, gangen, recepties en andere ruimtes waar vuil en vocht van buiten naar binnen wo
Luxe en elegant
• Comfortabel en zacht
• Droogt snel op dus maximale functionaliteit
• Voldoet aan de hoogste klasse voor brandveiligheid:
Bfl-s1
• Geschikt voor licht industrieel gebruik
• Ideaal voor circulatiezones en particuliere
toepassingen
• Geproduceerd met ftalaatvrije technieken.

Normaal project
Bij de rolbreedtes 105 en 205 is er een gewone rug van Everfort vinyl.

Speciaal project
Bij de rolbreedte van 1,85 is er een rug van FR met latex. Deze is brandvertragend.

Dikte: 9 mm
Poolhoogte: 7 mm
NCS: S 7020-Y10R / S 9000-N
LRV: 6%

Rolbreedte
Het is bij deze serie mogelijk om een deurmat op rol te bestellen. Voorbeeld: Wanneer er staat '? x 200', wil dat zeggen dat de breedte van de rol 200 cm is en u zelf uw lengte aan kunt geven.

Indien u een Forbo Coral mat besteld heeft de mat altijd een rand van 2.5 cm aan alle zijden. Indien u een mat vanaf rol bestelt heeft u deze randen enkel aan de lengtezijde van uw mat. Aan de kopse zijde zit geen rand aangezien die daar is afgesneden. De maatvoeringen die worden aangegeven zijn de maten inclusief rubber rand.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van