Viva Floors 6800 click serie Viva Floors 6850

De WPC clickvloeren van VivaFloors zijn de nieuwe generatie Click vloeren. Lees meer
  • PVC click vloeren Viva Floors 6850
  • Normaal: € 44,95 Nu: € 38,21 per m²
  • 3,20 m² per pak (prijs/pak: € 122,08)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Viva Floors 6800 click serie Viva Floors 6850

De WPC clickvloeren van VivaFloors zijn de nieuwe generatie Click vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Deze samenstelling zorgt voor een duurzaam, stabiel, kleurvast en onderhoudsvrij product. De vernieuwde 2G clickverbinding is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor de doe-het-zelver. De onderste laag van de vloeren is een geluiddempende ondervloer. Een extra ondervloer is meestal niet nodig. Legt u de vloer in een appartement met een eis van 10 dB? Vraag dan naar onze speciale ondervloer.

Technische specificaties
Afmetingen: 142.0 x 22.5 cm
Dikte vloer: 6.5 mm
Embossing: Deep embossed
Prijs per m2: 42,95
Pakinhoud (m2): 3,195
Dikte toplaag: 0.55 mm
Velling: 4-zijdig
Vloerverwarming: Ja
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van