Viva Floors 4400 serie Viva Floors 4430

De 4400 serie is een een mooie eikenhouten pvc vloer van 2. Lees meer
  • PVC Vloeren Viva Floors 4430
  • Normaal: € 38,95 Nu: € 33,11 per m²
  • 3,63 m² per pak (prijs/pak: € 118,53)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Viva Floors 4400 serie Viva Floors 4430

  • Grijsbruin
De 4400 serie is een een mooie eikenhouten pvc vloer van 2.5 mm dik en heeft een toplaag van 0.55 mm, wat de vloer geschikt maakt voor particulier en commercieel gebruik.

Technische specificaties
Afmetingen: 153.2 x 23.7 cm
Dikte vloer: 2.5 mm
Embossing: Deep embossed
Prijs per m2: 38,95
Pakinhoud (m2): 3,63
Dikte toplaag: 0.55 mm
Velling: 4-zijdige velling
Visgraat: Nee
Vloerverwarming: Ja
Kleur: Donker, Midden, Naaldhout
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van