Vinyl Concept Vinyl Concept Original Gluedown DG705

Ervaar de realistische uitstraling van een PVC vloer, met de Vinyl Concept PVC vloeren collectie haal je een karaktervolle vloer in huis. Lees meer

Upload je plattegrond en ontvang <24 uur je offerte op maat

  • PVC Vloeren DG705
  • 29,95 per m²
  • 3,77 m² per pak (prijs/pak: € 112,82)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Vinyl Concept Vinyl Concept Original Gluedown DG705

  • 21
  • -
  • -
  • Middenbruin
Ervaar de realistische uitstraling van een PVC vloer, met de Vinyl Concept PVC vloeren collectie haal je een karaktervolle vloer in huis.

Nog geen kennis gemaakt met een PVC vloer? Ontdek wat de Vinyl Concept te bieden heeft en creëer de sfeer die bij je past met een vloer uit deze unieke collectie.

LET OP: Decor met rijke kleurschakering

Onderhoud
Vloeren dienen regelmatig te worden onderhouden.
Regelmatig stofzuigen en vochtig afnemen en onderhouden met een vinylpolish horen daarbij. Als
bescherming van uw PVC vloer adviseren wij zeer dringend het gebruik van een goede entree ofwel
schoonloopmat.
Bij gebruik van matten dient u rekening te houden dat veel goedkopere maten een slechte kwaliteit
weekmakers kunnen bevatten, welke bobbels, verkleuring en delaminatie kunnen veroorzaken.

Technische specificaties
Klasse: W32
Toplaag: 0,3mm
Strook: 1212x222x2,0mm
Pak: 14 stroken = 3,767m²
Vloerverwarming: Ja
Garantie: 10 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van