Tarkett Vintage 832 42071326 Dayspring Rainbow

Met het unieke, rijk gestructureerde oppervlak reproduceert Vintage 832 het gevoel van hout dat verzacht is door ouderdom. Lees meer

Tarkett laminaat, ondervloer + plakplint al vanaf €22,25 per m2
Deze actie is alleen telefonisch te verzilveren

  • Laminaat 42071326 Dayspring Rainbow
  • 24,50 per m²
  • 2,01 m² per pak (prijs/pak: € 49,12)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett Vintage 832 42071326 Dayspring Rainbow

  • -
  • Dayspring rainbow
  • 32
  • 20
  • Beige
Met het unieke, rijk gestructureerde oppervlak reproduceert Vintage 832 het gevoel van hout dat verzacht is door ouderdom. De combinatie van een oppervlak met reliëf en het effect van handmatig schaven geeft de vloer het authentieke gevoel van handgemaakte planken die over een lange periode een eigen uitstraling hebben ontwikkeld.Technische specificaties:Pakinhoud: 2,005 m²Afmetingen: 194x1292x8Gebruikersklasse: 23/32
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van