Tarkett Vintage 832 2V 42068381 Grey Oak

Dit moderne Grey Oak laminaat maakt deel uit van het 6-delige assortiment van Tarkett Vintage. Lees meer

Tarkett laminaat, ondervloer + plakplint al vanaf €22,25 per m2
Deze actie is alleen telefonisch te verzilveren

  • Laminaat 42068381 Grey Oak
  • 24,50 per m²
  • 2,01 m² per pak (prijs/pak: € 49,12)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett Vintage 832 2V 42068381 Grey Oak

  • -
  • Grey Oak
  • 32
  • 25
  • Beige
Dit moderne Grey Oak laminaat maakt deel uit van het 6-delige assortiment van Tarkett Vintage. Dessins lopen uiteen van Narrow Fumes Patchwork tot Bergamo Natural Oak. De volledige collectie is makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld living, keuken of slaapkamer dankzij de Click 2 Lock methode. Ook is deze Grey Oak vloer geschikt voor zwaar gebruik en is hij makkelijk te onderhouden. Het oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking.


Een plank is 1292 millimeter lang, 194 millimeter breed en hij heeft een dikte van 8 millimeter. De laminaatvloer zonder groef wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Daarnaast heeft hij een oppervlak met reliëf dat handmatig geschaafd is waardoor het een authentieke vloer is met een eigen uistraling.

Technische specificaties:
Afmetingen: 1292x194x8
Pakinhoud: 2,005
Gebruikersklasse: 23/32

Tarkett vloeren hebben een gewaarborgd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Tarkett in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen putten en krassen. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Tarkett Vintage geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van