Tarkett

Tarkett Vintage 832 laminaat

Vintage laminaat is makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld living, keuken of slaapkamer dankzij de Click 2 Lock methode. De vloer is geschikt voor zwaar gebruik en is hij makkelijk te onderhouden. Het oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking.

Een plank is 1292 millimeter lang, 194 millimeter breed en hij heeft een dikte van 8 millimeter. De ‘Vintage’ zonder groef wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Daarnaast heeft hij een oppervlak met reliëf dat handmatig geschaafd is waardoor het een authentieke vloer is met een eigen uistraling.

Tarkett vloeren hebben een gewaarborgd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Tarkett in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen putten en krassen. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Tarkett Vintage geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van