Tarkett

Tarkett Loft 832 laminaat

Deze eigentijdse laminaattegel is makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld living, keuken of slaapkamer dankzij de Click 2 Lock methode. Ook is deze solide vloer zeer geschikt voor zwaar gebruik en is hij makkelijk te onderhouden. Het oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking.

Een tegel is 855 millimeter lang, 332 millimeter breed en hij heeft een dikte van 8 millimeter. De vloer wordt geproduceerd van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Rondom de tegel bevindt zich een subtiele v-groef. 

Tarkett vloeren hebben een gewaarborgd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Tarkett in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Het oppervlak is bestand tegen putten, krassen en normale slijtage. De graad van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Tarkett Loft geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering. 
Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van