Tarkett Lamin'art 832 8213526 Patchwork Black

Dit eigentijdse Patchwork Black laminaat maakt deel uit van het 7-delige assortiment van Tarkett Lamin'art. Lees meer

Tarkett laminaat, ondervloer + plakplint al vanaf €22,25 per m2
Deze actie is alleen telefonisch te verzilveren

  • Laminaat 8213526 Patchwork Black
  • 24,50 per m²
  • 2,01 m² per pak (prijs/pak: € 49,12)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u plinten, ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

Tarkett Lamin'art 832 8213526 Patchwork Black

  • 32
  • 25
  • Beige
  • -
  • Patchwork Black
Dit eigentijdse Patchwork Black laminaat maakt deel uit van het 7-delige assortiment van Tarkett Lamin'art. Dessins lopen uiteen van Mokka Stripe tot Geverfd Wit. De volledige eiken collectie is makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld woonkamer, hal of slaapkamer dankzij de Click 2 Lock methode. Ook is deze solide Patchwork Black vloer zeer geschikt voor zwaar gebruik en is hij makkelijk te onderhouden. Het oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking. De afmetingen zijn als volgt: de breedte van een plank is 33,1 cm, de lengte is 129,2 cm en de dikte is 8 mm.


Tarkett vloeren hebben een gewaarborgd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Tarkett in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Het oppervlak is bestand tegen putten, krassen en normale slijtage.
De graad van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Tarkett Lamin'art geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering.


Bijzonderheden Black & Hype - White & Hype
Een plank is 1292 millimeter lang, 194 millimeter breed en hij heeft een dikte van 8 millimeter. De laminaatvloer wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Daarnaast heeft hij een voelbaar profiel zonder groef. In het geheel wordt op deze manier het gevoel van een houten parketvloer gevormd. Daarnaast is de pakinhoud van deze twee modellen 2.005 m².


Technische specificaties:
Pakinhoud: 2.565
Gebruikersklasse: 23/32
Garantie: 25 jaar
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van