Tarkett

Tarkett Lamin'art 832 laminaat

Deze serie Lamin’art presenteert zeven verschillende kleurdecors. Dessins lopen uiteen van Mokka Stripe tot Geverfd Wit. De volledige eiken collectie is makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld woonkamer, hal of slaapkamer dankzij de Click 2 Lock methode. Ook is deze solide vloer van Tarkett zeer geschikt voor zwaar gebruik en is hij makkelijk te onderhouden. Het oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking.

Een plank is 1292 millimeter lang, 194 millimeter breed en hij heeft een dikte van 8 millimeter. De laminaatvloer wordt gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen. Daarnaast heeft hij een voelbaar profiel zonder groef. In het geheel wordt op deze manier het gevoel van een houten parketvloer gevormd. 

Tarkett vloeren hebben een gewaarborgd lange levensduur. Tijdens de productontwikkeling is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft een vloer van Tarkett in uitstekende conditie tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Het oppervlak is bestand tegen putten, krassen en normale slijtage. 

De graad van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Tarkett Lamin'art geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. Al met al een zeer betaalbare langetermijninvestering. 

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van