NeXt Homeline Sunset

De Homeline van NeXt is een vloer van hele hoge kwaliteit. Lees meer

De foto van dit laminaat is bewust weggelaten aangezien het in onze 6000 m2 showroom te bezichtigen is.

Maak een showroom afspraak en laat u inspireren.

  • Laminaat Sunset
  • 42,95 per m²
  • 1,48 m² per pak (prijs/pak: € 63,66)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloeren of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs
€ -,--
€ -,--

NeXt Homeline Sunset

  • 4V
  • 33
  • 35
  • Middenbruin
De Homeline van NeXt is een vloer van hele hoge kwaliteit. Naast dat deze vloer geschikt is voor zowel zwaar woongebruik als zwaar projectgebruik, zit er ook nog eens een garantie op van 35 jaar! Reden hiervoor is dat de vloer wel 14 mm (!) dik. De vloer is tevens ook watervast (aquastop) en heeft een micro 4V groef.

Technische specificaties
Afmetingen: 2025 x 244 x 14 mm
Groef: 4V
Gebruikersklasse: 23-33
Geschikt voor vloerverwarming: Ja
Synchroomstructuur: Ja
Garantie: 35 jaar

Bent u geïnteresseerd in een van deze vloeren? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 075. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloeren van topmerken. Wanneer u een vloer kiest uit onze collectie, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service in de laagste prijsklasse.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerenvoordelig levert vele verschillende duurzame vloersoorten. Laminaat, Parket of PVC: elke soort heeft een eigen uitstraling met specifieke eigenschappen. De afmetingen en kleuren lopen zeer uiteen. Iedere vloer is uitermate geschikt om ‘los’ te leggen en kan geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming.
 Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloeren vanaf 450 euro worden, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. 

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Banken
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van